Υποστήριξη ΑΘΛΟΥ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ MTB 2017

         Με την υποστήριξη του ΑΘΛΟΥ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΜΤΒ 2017 την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, συνεχίστηκαν οι δράσεις της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών .
Η ΛΕΚ συμμετείχε, μετά από πρόσκληση του δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων κου Ιωάννη Σεντελέ, στο δύσκολο αυτό αγώνα , με δύο οχήματα και εννέα μέλη ..
Ο ΑΘΛΟΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ περιελάμβανε δυο ποδηλατικούς αγώνες με αφετερία και τερματισμό την πλατεία Πραμάντων.: Τον Tzoumerka marathon Race 75km, ο αγώνας αυτός με υψομετρική 2500 m ήταν κυριολεκτικά ο γύρος του βουνού..
Σε κοινή εκκίνηση έγινε και μικρότερος αγώνας με την ονομασία Athlos Tzoumerkon 2017 mtb fun race 27 km, με 950m συνολική υψομετρική. Η ΛΕΚ υποστήριξε με μια ομάδα πέντε ατόμων το πιο επικίνδυνο σημείο της διαδρομής στο 61o km όπου οι αθλητές αντιμετώπιζαν μια μεγάλη κατηφόρα μετά από μια επίπονη ανηφόρα και χρειαζόνταν ιδιαίτερη προσοχή. Η δεύτερη ομάδα υποστήριξε την εκκίνηση και τον αγώνα των 27km καθώς και τον τερματισμό όλων των αθλητών..
Ιδιαίτερη τιμή για την ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ η ενέργεια των διοργανωτών στις απονομές να επιλεγεί ο πρόεδρος της ΛΕΚ να απονείμει το μετάλιο στον πρώτο της Γενικής κατάταξης των 75 χιλιομέτρων.

Η ΛΕΚ δέχτηκε της ευχαριστίες του Δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων κου Ιωάννη Σεντελέ καθως και εκ των διοργανωτών Ιωάννη Θεοχαρόπουλου και Μαρίνας Αναστασίου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την χειμερινή περίοδο..