Με επιτυχία η συμμετοχή στον 31ο Μαραθώνιο Αθηνών

      Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας στην διοργάνωση του 31ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών. Η ομάδα της ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ συμμετείχε ως ομάδα υποστήριξης Α΄βοηθειών των αθλητών  σε συνεργασία με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων ΕΔΟΚ, η οποία ήταν ο συνδετικός κρίκος για την συμμετοχή της ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ στην διοργάνωση. Η αποστολή της ΛΕΚ αποτελούνταν από πέντε μέλη της ΕΔΟΠΑ:

      Τσοβίλης Αριστομένης - Ιατρός
       Σιάφης Αναστάσιος - Διασώστης
       Ηλιόπουλος Σπύρος - Εθελοντής Διασώστης
       Κοτσαρίνης Αθανάσιος - Εθελοντής Διασώστης
       Ράπτης Βασίλειος- Εθελοντής Διασώστης.

     Η ομάδα της ΛΕΚ στελέχωσε τα κέντρα βοήθειας που είχαν επιλεγεί τα σημεία από τους διοργανωτές και επανδρωθεί και με μέλη της ΕΔΟΚ :
1. Τερματισμός αγώνα Καλλιμάρμαρο: Τσοβίλης Αριστομένης - Ράπτης Βασίλειος
2. Είσοδος σταδίου : Κοτσαρίνης Αθανάσιος
3. Ερρίκος Ντυνάν: Σιάφης Αναστάσιος
4. Διασταύρωση Κατεχάκης : Ηλιόπουλος Σπυρίδων
Η ομάδα πρόσφερε τις Α΄βοήθειες σε πάρα πολλούς αθλητές και τα μέλη της αντιμετώπισαν τα περιστατικά με την βοήθεια των μελών της ΕΔΟΚ και του προσωπικού του ΕΚΑΒ.
Ιδιαίτερη τιμή για την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας ηταν η συμμετοχή και ο τερματισμός του μέλους της Λέσχης Μπέλλου Βασίλειου ο οποίος αγωνίζονταν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα .
Το σταθμό του τερματισμού επισκέφτηκε μετά τον τερματισμό του στα 10χλμ και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας κος Βασδέκης Απόστολος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕΚ εκφράζει τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο της ΕΔΟΚ κο Καστρινάκη Παντελή για την βοήθεια που πρόσφερε ώστε να πραγματοποιηθεί η συμμετοχή της ΛΕΚ στον 31ο Μαραθώνιο Αθηνών.
Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμαρχο Πρέβεζας για την βοήθεια του ώστε η αποστολή της ΛΕΚ να διαθέτει τα κατάλληλα μέσα ώστε να μπορέσει η ΛΕΚ να συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση.