Υποδοχή Ολυμπιακής φλόγας

       Στην υποδοχή της  Ολυμπιακής Φλόγας που  φιλοξένησε η πόλη της Πρέβεζας το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 συμμετείχαν μέλη της ΛΕΚ ΕΔΟΠΑ .

       Η Φλόγα έφτασε στην Πρέβεζα στις 15:50 το μεσημέρι μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης και η πρώτη δρομέας την παρέλαβε στον κόμβο στο Κηποθέατρο. Στην οδό Προύσσης (στο ύψος του Στρατοπέδου Σολωμού) η Φλόγα πέρασε στον  δεύτερο δρομέα ο οποίος την μετέφερε έως την συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Καρυωτάκη.
Εκεί την παρέλαβε ο δρομέας Νυφαντόπουλος Ιωάννης ο οποίος την μετέφερε δια μέσω της παραλίας της Πρέβεζας έως την Πλατεία Ανδρούτσου όπου πλήθος κόσμου περίμενε την άφιξή της.
        Στην πλατεία Ανδρούτσου είχε στηθεί ο βωμός για το άναμα της φλόγας , όπου σε μια σεμνή τελετή η πόλη υποδέχτηκε την φλόγα.
Στην συνέχεια και μετά το πέρας των ομιλιών και των χορευτικών συγκροτημάτων  ο Γενικός Γραμματέας της ΛΕΚ και επικεφαλής της ΕΔΟΠΑ , Βασίλης Ράπτης και τέσσερις συνοδοί (όλοι τους μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας) μετέφεραν την Ολυμπιακή Φλόγα έως την συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη και 21ης Οκτωβρίου (στο πρώην ΠΙΚΠΑ). Από εκεί και μετά άλλοι 4 δρομείς μετάφεραν την φλόγα μέχρι το σημείο όπου παραδόθηκε στην επιτροπή από τον τελευταίο δρομέα για να συνεχίσει το ταξίδι της με το αυτοκίνητο της πομπής  προς την Πάργα.