Υποστήριξη 2ου TZOUMERKA SKI & CLIMB FESTIVAL

         Το τριήμερο 20-21-22 Ιανουαρίου 2017 η ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ υποστήριξε το 2o TZOUMERKA SKI AND CLIMB FESTIVAL, στην περιοχή των Τζουμέρκων.
        Συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 έγινε η έναρξη του φεστιβάλ στα Άγναντα στο Κέντρο Άθλησης όπου σε ειδική πίστα αναρρίχησης πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις τεχνικών αναρρίχης από τους συμμετέχοντες.. Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 συνεχίστηκε η εκδήλωση στο ορεινό όγκο πάνω από το Καταφύγιο Πραμάντων και περιελάμβανε ορειβατικό σκι και αναρρίχηση σε απότομες πλαγιές που λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού η δυσκολία ήταν μεγάλη. Η ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ προωθήθηκε σε πλάτωμα πλησίον των ενεργειών των σκιέρ όπου στήθηκε η βάση της για καλύτερη πρόσβαση και έλεγχο των σκιέρ.
        Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 201/ το Festival πραγματοποιήθηκε στον ορειονό όγκο πάνω από την Ανάληψη απ' όπου η ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ επιτηρούσε τους σκιέρ. Η ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας ευχαριστεί τους διοργανωτές για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ΛΕΚ..καθώς και τα μέλη που συμμετείχαν στην υποστήριξη της εκδήλωσης...