Υποστήριξη 34ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας

       Την υποστήριξη  του 34ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην Πρέβεζα από την Χορωδία "ΑΡΜΟΝΙΑ" ανέλαβε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας μετά από αίτημα των διοργανωτών κατά τις ημερομηνίες 7 Ιουλίου 2016 έως 10 Ιουλίου  2016.
      Το προσωπικό της ΛΕΚ ανέλαβε την ομαλή διεξαγωγή της  τελετής έναρξης με την παρέλασης των συμμετασχόντων χορωδών από  χορωδίες του  εξωτερικού και της Ελλάδας   στην παραλιακή ζώνη της πόλης, την με τάξη είσοδο τους στο χώρο της εκδήλωσης ( κηποθέατρο " Γ. ΡΙΤΣΟΣ") , καθώς και την ρίψη των βεγγαλικών της εκδήλωσης , τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και μες την παρουσία του πυροσβεστικού οχήματος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας.
       Επίσης ανέλαβε την υποστήριξη της τελετής λήξης στο Αρχαίο Ωδείο Νικοπόλεως  με την ασφαλή είσοδο των χορωδών και των επισήμων καθώς και την υγειονομική υποστήριξη της εκδήλωσης (χρειάστηκε η παρέμβαση των εθελοντών σε μία περίπτωση λιποθυμίας) . 
          Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕΚ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας "ΑΡΜΟΝΙΑ" για την πρόσκληση και την  εμπιστοσύνη που έδειξαν στο προσωπικό της ΛΕΚ , καθώς και την τιμή μου έγινε προς την ΛΕΚ με την απονομή εκ μέρους της ΛΕΚ από τον Πρόεδρο της , μεταλλίου σε χορωδία που διέπρεψε στο διαγωνισμό.