Υποστήριξη αγώνων "ΑΚΤΙΑ 2015"

     Την υποστήριξη των αγώνων "ΑΚΤΙΑ 2015" ανέλαβε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας μετά από αίτημα του Δήμου Πρέβεζας. Πρόκειται για ένα αθλητικό διήμερο το οποίον πραγματοποιήθηκε στις 29-10 Αυγούστου 2015 με αφορμή την επέτειο της Ναυμαχίας του Ακτίου, και την προσπάθεια αναβίωσης των αθλητικών αγώνων "ΑΚΤΙΑ"
         Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν:
Κολυμβητικός Διάπλους Ακτίου - Πρέβεζας
Αγώνας 10 km Νικόπολη - Δημαρχείο Πρέβεζας
Αγώνας Τριάθλου ΑΚΤΙΑ
      Η ΛΕΚ/ΈΔΟΠΑ κάλυψε και τους τρεις αγώνες με το προσωπικό της τόσο στην Θάλασσα (διάπλους , κολυμβητικό κομμάτι Τριάθλου) όσο και στο δρόμο (αγώνας 10km - ποδηλατική διαδρομή τριάθλου και δρομική) σε συνεργασία με την Αστυνομία, το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ.
        Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν 2 φουσκωτά, 1 βάρκα και ένα διπλό κανό για τους αγώνες την θάλασσα , το διασωστικό όχημα της ΛΕΚ και 7 μηχανές για τους δρομικούς αγώνες και τον ποδηλατικό, καθώς και 24 μέλη . Στην προσπάθε3ια συνέδραμε και η Δ.Ο.Α.Κ. (Δημοτική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών ) Άρτας.
        Ιδιαίτερη στιγμή για την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας ο τερματισμός στο τρίαθλο του μέλους του ΔΣ , Χρήστου Χήτα ο οποίος με υπερπροσπάθεια τερμάτισε τον αγώνα του τριάθλου έχοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας (παράλυση δεξιάς πλευράς).