"Ακτια Τρίαθλο"... Προετοιμασία για το αθλητικό γεγονός της χρονιάς

       Η  πρώτη συνάντηση για την προετοιμασία  ενος κορυφαίου  πανελλήνιου αθλητικού γεγονότος που θα έχει την ονομασία «Άκτια Τρίαθλο» και θα διοργανωθεί στις 30 Αυγούστου στην Πρέβεζα, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας με την συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων, της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας, του προέδρου της Τ.Κ Λούρου Σπύρου Γκούρα και άλλων αθλητικών παραγόντων. 
       Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Ευάγγελος Συγκούνας ο οποίος θα έχει από πλευράς της Δημοτικής Αρχής τον συντονισμό του ξεχωριστού αυτού εγχειρήματος.
       Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του κορυφαίου έλληνα αθλητή Βασίλη Κρομμύδα ο οποίος θα ηγηθεί της τεχνικής διοργάνωσης των αγώνων.
      Το «Άκτιο Τρίαθλο» θα περιλαμβάνει κολύμβηση 750 μέτρων, ποδηλασία 20 χιλιομέτρων και θα ολοκληρωθεί με αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων.
     Διοργανωτής θα είναι ο Δήμος της Πρέβεζας ενώ ο αγώνας θα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.
     Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει το Σάββατο 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο Άκτιος δρόμος αλλά και ο διάπλους του Αμβρακικού ολοκληρώνοντας το αθλητικό διήμερο το οποίο θα υλοποιηθεί χάρη στην συμβολή των συλλόγων, της τοπικής κοινωνίας και των εθελοντών.