Σε νέες εγκαταστάσεις η ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας


  Σε νέες εγκαταστάσεις φιλοξενείται και επίσημα πλέον η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας αφού το απόγευμα της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου 2014  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που παραχωρήθηκε για τις ανάγκες της ΛΕΚ από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
     Μετά από ένα τρίμηνο κουραστικής εργασίας από τα μέλη της,  οι νέες εγκαταστάσεις θα φιλοξενούν κατά τον καλύτερο τρόπο τον εξοπλισμό της Λέσχης αλλά και κάποιες από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές της ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ με πιο «ανθρώπινες» συνθήκες.
     «Σήμερα ολοκληρώνεται ένα όνειρο για έναν χώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες λειτουργίας της Λέσχης. Για εμάς αυτό το γεγονός μας γεμίζει χαρά αφού φτάνοντας στο 18ο χρόνο λειτουργίας μας ,  ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
 Πλέον ο διασωστικός εξοπλισμός μας θα είναι αποθηκευμένος με όλα τα στάνταρ ασφαλείας, πλέον τα μέλη μας αλλά και όσοι επιθυμούν θα μπορούν να εκπαιδευτούν και να λάβουν γνώσεις πάνω σε θέματα πολιτικής προστασίας για το δικό τους καλό αλλά και για το κοινωνικό σύνολο.
Η συμμετοχή σας στη χαρά μας αλλά και η παρουσία σας εδώ μαζί μας μας γεμίζει υπερηφάνια αλλά και καθήκον για την αποστολή μας» τόνισε στον χαιρετισμό που απεύθυνε  ο Πρόεδρος της ΛΕΚ κ. Βασίλης Ράπτης, ο οποίος  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν τη Λέσχη με την προσφορά τους.«Επιτρέψτε μου να μην αναφερθώ με λόγια στο έργο της Λέσχης, λίγο πολύ γνωρίζετε το έργο μας και την προσπάθεια που κάνουμε. Θα ήθελα όμως να αναφερθώ σε εκείνους που μας στηρίζουν, έχουμε το προνόμιο να τους έχουμε δίπλα μας, ανθρώπους ικανούς που πιστεύουν στην προσπάθειά μας. Ως κύριος εκπρόσωπος αυτής της προσπάθειας είναι και ως θεσμικός παράγοντας αλλά και ως άνθρωπος, ο κύριος αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, τον οποίο ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη βοήθεια που μας παρέχει και φυσικά για τις ενέργειές του για την παραχώρηση των νέων εγκαταστάσεών μας» τόνισε ο κ. Ράπτης ο οποίος ευχαρίστησε επίσης το Δήμο Πρέβεζας ,  τον αντιδήμαρχο κο  Παύλο Σαραμπασίνα για τη βοήθειά του στον καθαρισμό του χώρου στο προαύλιο, τον κ. Νίκο Καράμπελα που μετά την βοήθεια του στην κατασκευή του πυροσφυλακίου ήταν δίπλα στην κατασκευή των νέων χώρων ,  τους χορηγούς Ροπόκη Ευάγγελο, τη Βιοτεχνία Εσωρούχων  Ζέρβας, το κατάστημα Τεμέτερον και το φωτογραφείο Γιωτόπουλος, καθώς και όλα τα μέλη της Λέσχης που μόχθησαν για να ετοιμάσουν το χώρο αυτό.

«Επιθυμία μας είναι να είμαστε πρώτοι όταν μας χρειάζονται και να φεύγουμε τελευταίοι.  Η προσπάθεια συνεχίζεται!»


... κατέληξε ο πρόεδρος της ΛΕΚ  κ. Ράπτης, ο οποίος απένειμε στον κ. Στράτο Ιωάννου το έμβλημα του Συλλόγου ως ελάχιστη τιμή για τη βοήθειά του.
«Αυτή η τιμητική διάκριση δεν είναι προς εμένα, είναι προς το λαό της Πρέβεζας, εγώ αυτό αφουγκράστηκα, που έχει αναγνωρίσει τη μεγάλη συνεισφορά της ΛΕΚ, που είναι η πιο δυνατή εθελοντική ομάδα που υπάρχει στο Νομό μας» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, ενώ με τα καλύτερα λόγια για την προσφορά της ΛΕΚ μίλησε και Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος  και για την συνεργασία που είχε η Μητρόπολη με την ΛΕΚ κατά την έλευση του Ιερού σκηνώματος του Αγίου Νεκταρίου στην Πρέβεζας  , ο οποίος πραγματοποίησε τον αγιασμό  και δώρισε συμβολικά στα μέλη της ΛΕΚ μια εικόνα του Χριστού

Στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της ΛΕΚ έδωσαν παρών μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κος Στράτος Ιωάννου , ο  δήμαρχος Πρέβεζας κος Χρήστος Μπαΐλης, ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας κος Παύλος Σαραμπασίνας, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Γιώργος Ζιάκας , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Γεώργιος Φραγκούλης, ο κος Τάκης Παππάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ευάγγελος Ροπόκης, Ευάγγελος Γιαννουλάτος, Ευάγγελος Συγκούνας, ο διοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας κ. Θεόδωρος Βαρδης, εκπρόσωπος της 131 Σ.Μ., εκπρόσωποι του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ, του ΕΚΑΒ  , απλοί πολίτες και μέλη της ΛΕΚ.