Άσκηση Ετοιμότητας Έρευνας Διάσωσης ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ


     Τον βαθμό ετοιμότητας της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας έλεγξαν σήμερα οι επικεφαλής της ομάδας με την διενέργεια έκτακτης άσκησης Έρευνας - Διάσωσης με αντικείμενο την έρευνα αγνοούμενου στην παραλιακή ζώνη Μύτικα Πρέβεζας. 
   Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 07.00 π.μ. σήμανε συναγερμός για αγνοούμενο άτομο στην παραλιακή περιοχή Μύτικα Πρέβεζας ... Η κινητοποίηση ήταν άμεση και από τις 8.30 μέχρι τις 11.30 πραγματοποιήθηκε θαλάσσια έρευνα με 3 δύτες στην περιοχή του Φάρου Μύτικα , και χερσαία έρευνα με ομάδα 7 ατόμων από την περιοχή του Καναλίου μέχρι την ακτή του Μύτικα. Η έρευνα περιελάμβανε πορεία μετά φόρτου 8 χιλιομέτρων με έναρξη τη ακτή Καναλίου .. Δασός Μονολιθίου και ακτή Μύτικα.
     Ο εντοπισμός του αγνοούμενου πραγματοποιήθηκε από τους Δύτες της ΛΕΚ/ ΕΔΟΠΑ όπου και ενημερώνοντας τον επικεφαλή της Ομάδας πραγματοποιήθηκε επιχείρηση ανέλκυσης του φορείου με τον τραυματία αγνοούμενο από κάθετο βράχο από μέλη της ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ.
         Το διοικητικό συμβούλιο της ΛΕΚ εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας για την αρωγή του στην συγκεκριμένη άσκηση καθώς και στα μέλη της ΛΕΚ που συμμετείχαν στην άσκηση..