Επιτυχής ο καθαρισμός του λιμανιού Πρέβεζας

          Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του λιμανιού Πρέβεζας στα πλαίσια της Πανελλήνιας εκστρατείας "Let' s do it Greece" .  Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων "Η ΛΑΣΚΑΡΑ" Πρέβεζας πραγματοποίησαν τον καθαρισμό του λιμανιού Πρέβεζας την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Ο καθαρισμό ξεκίνησε στις 09.00 π.μ. από το μνημείο του Ναύτη και ολοκληρώθηκε στις 14.00 μπροστά στα δικαστήρια. Συμμετείχαν 14 δύτες μέλη της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας, 4 μέλη προς βοήθεια από την προβλήτα  καθώς και 4 βάρκες με μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιεέων "Η Λασκάρα"
          Η ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας μετά από τις σχετικές άδειες από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο Πρέβεζας πραγματοποίησε με τα μέλη της μια δύσκολη επιχείρηση καθώς από τον βυθό της θάλασσας ανεσύρθηκαν 7 κάδοι σκουπιδιών, παγκάκια, ένα ποδήλατο , ένα μοτοποδήλατο, λάστιχα ροδών καθώς και διάφορα άλλα σκουπίδια, γεμίζοντας έτσι το φορτηγό του Δήμου Πρέβεζας που βοηθούσε στην όλη προσπάθεια.
         Η ΛΕΚ εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλα τα μέλη της που συμμετείχαν στην προσπάθεια καθώς και σε όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες στον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων "Η ΛΑΣΚΑΡΑ"  για την αγαστή  συνεργασία με την ΛΕΚ από το 2005 σε όλες τις εκδηλώσεις και ενέργειες που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.