Συμμετοχή σε έρευνα αγνοούμενου ψαρά


           Από την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012  το απόγευμα αγνοούνταν 19χρονος ψαράς  από τον Αγ. Σπυρίδωνα της Άρτας ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα με την βάρκα του στην λιμνοθάλασσα της Ροδιάς.
          Το πρωί της Παρασκευής 30 Μαρτίου 2012 το λιμεναρχείο Πρέβεζας ζήτησε την συνδρομή αυτοδυτών της ΕΔΟΠΑ της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας για τις έρευνες για την ανεύρεση του αγνοούμενου.
         Στις 10.00 το πρωί το προσωοπικό της ΕΜΑΚ Ηπείρου που βρίσκετε στο σημείο εντοπίζει το νεαρό ψαρά , πνιγμένο δίπλα από την αναποδογυρισμένη βάρκα του στο λιμανάκι της της Παναγίας της Ροδιάς στην λιμνοθάλασσα όπου είχε πάει για ψάρεμα, προφανώς παρά το γεγονός του ότι δεν γνώριζε κολύμπι ο άτυχος νέος δεν φόραγε σωσίβιο. Έτσι στην προσπάθεια του να μπει στην βάρκα του από κάποιο λάθος αυτή αναποδογύρισε με αποτέλεσμα ο 19χρονος να βρεθεί στο νερό.
          Μετά την ανάσυρσην τοπυ νεκρού οι αυτοδύτες της  Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων  Ν. Πρέβεζας ανέλαβαν να βρούν την βυθισμένη βάρκα και αφού την εντοπίσαν και έβγαλαν φωτογραφίες στο σημείο του βυθού, προχώρησαν και στην ανέλκυση της βάρκας, και με την βοήθεια σκαφών του φορέα διαχείρισης του Αβρακικού την ρυμούλκησαν μέχρι το λιμανάκι.