Χορήγηση σκάφους από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πρέβεζας

Στην χορήγηση σκάφους προς την ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας για χρήση από την ΕΔΟΠΑ, προχωρεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πρέβεζας. Το σκάφος διαθέτει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πρέβεζας και με ενέργειες του Νομάρχη Πρέβεζας κ. Βασιλείου Ιωάννου, θα παραδοθεί εντός της εβδομάδας προς χρήση από την Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Πρόκειται για πολυεστερικό σκάφος μήκους 6 μέτρων με σύστημα κίνησης υδροβοήθηση - Υδροτζέτ, το οποίο δίνει ευκολία πρόσβασης σε αβαθή νερά , καθώς και σε περιοχές που δεν μπορούν να προσεγγίσουν άλλα σκάφη ( Βάλτος, ποτάμια..), και στο οποίο θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες ώστε να είναι κατάλληλο για χρήση σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών στο νερό.
Το ανωτέρω σκάφος θα ενισχύσει σημαντικά την επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΔΟΠΑ , αφού θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα σκάφη της ΕΔΟΠΑ. ( δύο φουσκωτές βάρκες που έχει χορηγήσει η ΤΕΔΚ Ν. Πρέβεζας για χρήση σε ποτάμια και ένα φουσκωτό σκάφος για χρήση στην θάλασσα).

Bookmark and Share